Hits | Laatste update: Tuesday, November 16, 2021 |
Inschrijfformulier

SCHAATSREIS WEISSENSEE 2022 en COVID-19

 

 

JA, ik wil graag mee met Schaatsreis Weissensee naar de Weissensee in 2022. Door de maatregelen die in Nederland, Oostenrijk en andere betrokken landen getroffen worden om de verdere, verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zal het dit jaar iets anders dan andere jaren zijn. Ik ben me daar bewust van en ga akkoord met al de onderstaande bijzondere inschrijfvoorwaarden.

 

BIJZONDERE INSCHRIJFVOORWAARDEN SCHAATSREIS WEISSENSEE 2022

 

ALGEMEEN:

1.      All Season Sports, de organisator van deze Schaatsreis, wil dat ALLE deelnemers, bij vertrek (bus) of aankomst (eigen vervoer) een schriftelijke negatieve coronatest-uitslag kunnen overhandigen, die maximaal 5 dagen oud is.

2.      Indien op de vertrekdatum blijkt dat door overheidsmaatregelen wij niet naar de Weissensee kunnen, dan krijgt u uw reissom 100% gerestitueerd, minus € 25,00 administratiekosten.

3.      Indien uw Covid-19-test helaas positief uitvalt, dan kunt/mag u niet mee en krijgt u de reissom 100% gerestitueerd, minus € 25,00 administratiekosten.

4.      Indien u voor vertrek Covid-19-gerelateerde fysieke klachten heeft gekregen, dan kunt/mag u niet mee en krijgt u de reissom 100% gerestitueerd, minus € 25,00 administratiekosten.

5.      Wanneer wij in de Weissensee zijn en er komt een code Oranje of Rood voor Oostenrijk of de Weissensee regio, dan moeten we zsm terug naar NL. Dit zal gebeuren met de door ons verzorgde Touringcar. De deelnemers die met eigen vervoer zijn gekomen, moeten dit zelf organiseren. Voor de niet genoten reisdagen zal er door All Season Sports een restitutie naar redelijkheid en billijkheid plaats vinden.

6.      Mocht u in de Weissensee ziek worden of Covid-19 gerelateerde klachten krijgen, dan kunt u niet mee terug met de bus. De kosten die u hier eventueel voor moet maken, zijn voor uw eigen rekening. Dat geldt voor het vervoer, maar ook voor het eventuele extra verblijf.

7.      De algemene voorwaarden van All Season Sports, die u op onze site kunt lezen, zijn van toepassing op deze inschrijving, voor zover hiervan niet wordt afgeweken in deze specifiek benoemde inschrijfvoorwaarden.

8.      Wij raden iedereen aan om een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

 

GEDRAGSREGELS:

In het kader van COVID-19 dienen door All Season Sports specifieke maatregelen te worden genomen die worden vastgelegd in gedragsregels. Door inschrijving ga ik akkoord met de onderstaande gedragsregels.

1.      Blijf thuis bij Covid-19 gerelateerde klachten, zoals koorts, hoesten en benauwdheid.

2.      Houd voldoende afstand (1,5 meter).

3.      Vermijd te drukke plekken.

4.      Was vaak je handen met zeep

5.      Mochten we te zijner tijd besluiten om mondkapjes, ook buiten de Touringcar, op bepaalde plaatsen te moeten gaan dragen, dan dient men zich hier aan te houden.

6.      Kom alle eventuele opdat moment geldende of door ons opgelegde andere Corona maatregelen na.

 

DE REIS MET DE BUS:

1.      Iedere deelnemer in de bus krijgt van All Season Sports bij vertrek een wasbaar mondkapje. Tijdens de reis zullen er ook extra mondkapjes en handschoentjes aanwezig zijn, die gratis gebruikt mogen worden.

2.      Zowel de deelnemers als de chauffeurs dragen verplicht een mondkapje in de touringcar.

3.      In de touringcar zal ook desinfecterende hand-gel aanwezig zijn en desinfecterende doekjes om de oppervlaktes schoon te maken.

4.      Er zijn nieuwe verscherpte hygiëneprocedures opgesteld m.b.t. de ventilatie van de touringcar, reiniging van airconditioning, regelmatige vervanging van luchtfilters en de dagelijkse reiniging van de touringcar;

5.      Er zal een vaste in- en uitstapprocedure zijn, waarbij u alleen via de midden deur de bus betreedt en zoveel mogelijk de geadviseerde afstand van elkaar vandaan blijft. De aanwezige instructeurs zullen de deelnemers hierbij begeleiden vooraf en tijdens de reis.

6.      Alle deelnemers worden verzocht zo veel mogelijk te blijven zitten, alleen in het geval van een noodgeval is het toegestaan om door het gangpad te lopen.

7.      De stoelen staan onderling afgesteld op Royal-Class, dus de afstand is al groter dan in een gewone Touringcar. Ieder deelnemer heeft een eigen vaste stoel, zoals we ieder jaar altijd hebben.

8.      Onderweg in restaurants en in de Weissensee volgen we de procedures en richtlijnen (o.a. op het gebied van hygiëne, mondkapjes en onderling afstand houden) zoals ingesteld voor de specifieke branches en bedrijven door de lokale overheden.

 

IN HET PENSION:

1.      Op meerdere plaatsen in het pension, zullen er extra mondkapjes, handschoentjes en reinigingsdoekjes aanwezig zijn, die ten alle tijden gratis gebruikt mogen worden.

2.      Op verschillende plaatsen in het hotel treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen.

3.      Het kan zijn dat we dit jaar tijdens het diner en ontbijt met een vaste tafelschikking gaan werken, maar dat hoort u te zijner tijd.

4.      Bij het begin van het buffet kunt u uw handen reinigen en wij verplichten de deelnemers om gebruik te maken van handschoentjes en mondkapjes bij het buffet. Aan tafel tijdens het eten hoeven de mondkapjes en handschoentjes uiteraard niet gebruikt te worden, maar zodra iemand weer langs het buffet loopt, moeten deze weer gebruikt worden.

5.      Maak zoveel mogelijk gebruik van het toilet op je eigen kamer.

6.      Voorlopig is de sauna is geopend, handdoeken zijn aanwezig en kunnen gratis gebruikt worden. Maar er hangen regels over hoe de sauna's te gebruiken en over het maximaal aantal mensen wat in een sauna aanwezig mag zijn.

 

HET ACTIEVE PROGRAMMA:

1.      Waar materiaal gebruikt zal worden zullen er altijd desinfectie materialen aanwezig zijn om deze voor aanvang te ontsmetten. Het betreft materialen die gebruikt worden voor het sneeuwschoenwandelen, het langlaufen, de huurschaatsen maar ook bij het schaatsen slijpen, het rodelen, het eisstockschiesen, de fakkelwandeling, etc.

2.      Bijna alle activiteiten zullen in de buitenlucht plaats vinden, dus dat is volgens de Covid-19-richtlijnen geen probleem. Wij kunnen voor de deelnemers voldoende afstand garanderen op alle activiteiten en die ruimte is ook voldoende aanwezig.

3.      Bij de binnen programma's, moeten we ons in acht nemen en zullen we de activiteiten moeten aanpassen. Helaas komt de Disco-dans-avond te vervallen en zal na de Oorkonde-uitreiking, na de Toertocht, er ook niet gedanst mogen worden. De andere indoor activiteiten zullen gewoon doorgaan, maar met een maximum aantal deelnemers per keer en per ruimte. Hier moet men zich dan op de dag zelf voor inschrijven.

 

TOT SLOT:

Wij doen onze uiterste best om besmettingen te voorkomen en gaan er vanuit dat alle deelnemers dit ook zullen doen. Desondanks kunnen besmettingen voorkomen. Deelnemers zijn zich bewust van en akkoord met dit risico. Wij zijn niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het gedrag van de deelnemers en/of eventuele corona besmettingen.

 

Ik heb bovenstaande voorwaarden en regels gelezen en begrepen. Ik ga hiermee uitdrukkelijk akkoord en wil me graag inschrijven. Mocht u toch nog vragen hebben na het lezen van deze bijzondere voorwaarden, schroom niet en neemt u dan even contact met ons op.


 


Algemene voorwaarden All Season Sports