918880 Hits | Laatste update: Tuesday, November 16, 2021 |
CORONA Richtlijnen voor in het Hotel

Hieronder de maatregelen die All Season Sports en de Familie Koch nemen in het Hotel, om alle deelnemers een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen in Hotel-Gasthof Weissensee.

Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de lokale en de Nederlandse overheid die momenteel gelden. In de aanloop naar De Schaatsreis op de Weissensee, kunnen de richtlijnen veranderen en zullen wij ook onze maatregelen moeten aanpassen. Wij gaan NU dus uit van de huidige regels, maar verwachten dat de richtlijnen tegen die tijd zullen versoepelen.

Alle deelnemers krijgen bij aanvang van de reis van All Season Sports een mondkapje, dat voldoet aan de richtlijnen in Orijk en Duitsland. Tijdens de reis zullen er ook extra mondkapjes, handschoentjes en reinigingsdoekjes aanwezig zijn, die gratis gebruikt mogen worden.


AANKOMST IN HET HOTEL
Wij heten U graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.
Voordat de deelnemers alle kamers zullen inchecken willen we graag de deelnemers een briefing geven over de maatregelen gedurende de week. Dat zal plaats vinden in zowel de Eetzaal als de Bar, om zo niet teveel deelnemers in een ruimte te hebben. Dit gaat uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

GEPASTE AFSTAND IN HET HOTEL
Op verschillende plaatsen in het hotel treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen U deze maatregelen en markeringen op te volgen.
Wij verzoeken U in de hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

HYGIËNE IN HET HOTEL
Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, trapleuningen en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen. Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.

MAATREGELEN IN DE EETZAAL
• Vanwege de drukte in de eetzaal is besloten om tijdens het diner en ontbijt, gebruik te maken van zowel de eetzaal als de bar. Zo zullen er per ruimte minder mensen aanwezig zijn en kunnen we de tafelschikking zo maken dat iedereen op gepaste afstand van elkaar af zit te eten.
• De buffetten zullen zowel in de eetzaal als in de bar gemaakt worden, zodat daar ook geen wachtrijen zullen ontstaan.
• Bij het begin van het buffet kunt u uw handen reinigen en wij verplichten de deelnemers om gebruik te maken van handschoentjes en mondkapjes bij het buffet. Het mondkapje heeft u al van ons gehad, maar er zullen ook extra mondkapjes en handschoentjes aanwezig zijn bij het buffet, die gratis te gebruiken zijn.
• Aan tafel tijdens het eten hoeven de mondkapjes en handschoentjes uiteraard niet gebruikt te worden, maar zodra iemand weer langs het buffet loopt, moeten deze weer gebruikt worden.

SAUNA
De sauna is geopend, handdoeken zijn aanwezig en kunnen gratis gebruikt worden. Maar er hangen regels over hoe de sauna's te gebruiken en over het maximaal aantal mensen wat in een sauna aanwezig mag zijn.

Wij hopen zo al uw vragen betreffende het verblijf in het Hotel te hebben beantwoord.
Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, schroom niet om ons te contacten.