997072 Hits | Laatste update: woensdag 20 maart 2024
STO Reis Garantie
Garantie geregeld | STO Garant

De Schaatsreis die u geboekt heeft is volgens de wet een "pakketreis" in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u, als deelnemer aan deze reis, aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt All Season Sports gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina
 • www.sto-garant.nl/deelnemers/ (klik hier voor extra informatie)).
  Alle informatie over STO Garant vindt u op
 • www.sto-garant.nl (klik hier voor extra informatie).

  Op onze Schaatsreis naar de Weissensee is de Garantie van STO Garant van toepassing. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant
 • www.sto-garant.nl/downloads (klik hier voor extra informatie)

  De werking
  De garantie van STO Garant is van toepassing op uw boeking. U betaalt de reissom dan niet aan All Season Sports, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan All Season Sports. Mocht All Season Sports voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

  Betaling van de factuur
  U ontvangt van All Season Sports de bevestiging en een factuur. Hierin staat informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening, dus niet aan All Season Sports.