1003140 Hits | Laatste update: woensdag 3 juli 2024
VERZEKERINGEN

Een reis bespreekt u meestal maanden van te voren. Een aanbetaling heeft u dan al gedaan. Er kan natuurlijk altijd iets door overmacht gebeuren dat uw plannen in de war stuurt. Maar er kan ook tijdens de reis iets gebeuren waardoor uw plannen moeten veranderen.

All Season Sports raadt daarom al haar deelnemers aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht u deze al doorlopend hebben via uw verzekeringsmaatschappij, dan bent u klaar. Mocht u deze niet hebben, dan kunt u deze bij ieder verzekeringskantoor of zelfs online afsluiten.

Een annuleringsverzekering vergoedt annuleringskosten wanneer u een reis niet kunt maken, als gevolg van een ernstige verhindering, zoals een ongeval of ziekte of overlijden van familieleden. Bij annulering van de hele reis wordt het verschuldigde deel van de reissom vergoed. Bij vertraging van meer dan 8 uur van boot, trein, bus of vliegtuig en bij af-, of onderbreking van de reis volgt vaak een gedeeltelijke uitkering.

Bij een reisverzekering kunt u bagage en ongevallen naar uw eigen wensen verzekeren. Per verzekeringsmaatschappij is dit verschillend. Laat u daarom goed adviseren en hou rekening met eigen risico's, zodat u een verzekering toegespitst krijgt op uw wensen en budget.

Succes en mocht u vragen hebben, bel dan naar ons kantoor om u te laten adviseren.