1003133 Hits | Laatste update: woensdag 3 juli 2024
Recreatieve schaats- en langlaufreis naar de Weissensee in 2025!
De zon schijnt er (bijna) altijd n er ligt een grote plaat ijs! Dit vraagt erom de schaatsen onder te binden. Het Oostenrijkse meer 'De Weissensee' ligt op 1000 meter hoogte en staat garant voor een schitterend uitzicht en omgeving. En wat te denken van een omgeving die gemaakt lijkt om te langlaufen en te skin? Met All Season Sports geniet je onder de beste omstandigheden van het ijs en de sneeuw!

De Oostenrijkse Weissensee is een van de hoogstgelegen bergmeren van de Alpen. de 'See' ligt op 930 meter boven onze Noordzee en is bijna 10 km lang. Door zijn unieke ligging tussen de bergen als de Latschur (2238 m) en de Spitzegel (2221 m) heeft het meer ieder jaar van december tot maart een dikke ijsvloer. En doordat de Weissensee tussen deze bergen ligt, kan iedereen zich 's winters ook naar hartelust uitleven op de langlaufloipes, de skipistes of tijdens het sneeuwschoenwandelen.

In de directe omgeving vindt je bossen, 70 km langlaufloipe en een eigen skipiste met een viersessel stoeltjeslift. Op de Weissensee zelf is een schaatsbaan uitgezet van minimaal 5 en maximaal 25 km natuurijs.