827814 Hits | Laatste update: maandag 9 maart 2020 |
STO Reis Garantie
Garantie geregeld | STO Garant
De Schaatsreis die u geboekt heeft is volgens de wet een "pakketreis" in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u, als deelnemer aan deze reis, aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt All Season Sports gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan All Season Sports, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van uw reis wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan All Season Sports. Mocht All Season Sports voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.

Hiermee heeft All Season Sports zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van All Season Sports niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.
  • Website STO Garant (klik hier voor extra informatie)

    Betaling van de factuur
    U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.